Individuele lachcoaching


“HOW TO GET FROM HERE TO THERE LAUGHING ALL THE WAY.” (ANNETTE GOODHEART)

Achtergrond lachcoaching
Annette Goodheart is Amerikaanse lachcoach en lachtherapeute. Enkele van haar ideeen over lachen zijn: We voelen ons beter nadat we hebben gelachen. We lachen vaak om de stress los te laten. Lachen is eigenlijk spelen met pijn. Met lachen breng je weer balans in je leven. Lachen is een natuurlijke helingskracht. Als je iemand vraagt waarom lach je dan stopt iemand met lachen.

Lachcoaching helpt mensen bij vragen over hun leven in het hier en nu. Dat onderscheidt coaching van therapie waarbij ook uitgebreid op het verleden kan worden ingegaan.

Belangrijke principes bij lachcoaching
De coach onderzoekt met cliënt of deze kan lachen met zijn vragen. Dit wordt op een speelse manier gedaan met veel humor. De coach helpt de cliënt te lachen of zijn lach weer te vinden.

Wanneer lachcoaching doen?
U wilt weer leren lachen. Uw leven is zo serieus geworden en de lach is verdwenen. U wilt een coachingsvraag eens op een andere manier benaderen. In plaats van eindeloze gesprekken en praten praten wilt u onderzoeken of u kunt lachen met uw vragen. Dan is lachcoaching heel geschikt. Het is lachen. Lachen relativeert. Lachen maakt de creativiteit weer los. U vindt uw energie weer terug.

Lachcoaching is individueel en kan op locatie. Na een korte intake maakt u een afspraak voor minimaal 3 sessies van een  uur.

 


  Aanmelden voor de volgende

  Vul a.u.b. uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Ik wil graag naar

  Opmerkingen?

  Wilt u op de hoogte blijven via email over Lachcoach Amsterdam en Lachclub Amsterdam?

  ,