Laugh workshops for individuals


Lachworkshops voor particulieren

U heeft iets te vieren:

een voorgenomen huwelijk en u wilt met vrienden of vriendinnen een vrolijke workshop(vrijgezellen dag)
een bijzondere verjaardag, u wordt 30,40 50 of 60 of 70 of 80 of 90
een familie reünie met alle leeftijden van groot tot klein

Ik kom graag een workshop op locatie geven en denk met u mee hoe deze workshop past in uw plannen. De workshop kan zowel binnen als buiten plaats vinden. Voor groepen vanaf 10 personen tot heeel veel. Met meer dan 40 personen is een microfoon noodzakelijk.

DSC06066

Prijzen vanaf 200 euro exclusief BTW en reiskosten.

Reacties van deelnemers:
“Hoi Maarten. Hier wat foto’s van de lachworkshop. Wij hebben ontzettend genoten. Maken ook mond op mond reclame voor je want het was geweldig. Top namens ons allemaal. Groetjes”
“Ik kan spreken over een zeer geslaagde dag! De lachworkshop heeft ons echt geholpen om ons opener en kwetsbaarder op te stellen. Persoonlijk vond ik het een hele bijzondere ervaring en iedereen vond het een erg leuke verrassing. Waar ik dacht dat mijn vader misschien wat moeite zou hebben, begon hij gelijk al met ‘geinen’ toen wij bijvoorbeeld de bloemetjes kransen kregen. Zo zie je maar dat niet altijd alles lijkt wat het is. Ook voor mijn vriendin was het een goede ice breaker tegenover mijn familie. Maarten, wij hadden met jou echt de aangewezen persoon gevonden voor deze workshop. Ik heb jou dan ook aangeraden bij collega’s en zal iedereen aanraden om een lachworkshop te volgen, het opent deuren.”


  Aanmelden voor de volgende

  Vul a.u.b. uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Ik wil graag naar

  Opmerkingen?

  Wilt u op de hoogte blijven via email over Lachcoach Amsterdam en Lachclub Amsterdam?

  ,