2-days training laughing-yoga for adults


Op zaterdag 29 en zondag 30 april geeft Maarten een training tot lachyoga begeleider in Amsterdam.  Beide dagen starten om 10.00 uur. De zaterdag eindigt om 17.00 uur en zondag om 16.30 uur.
Locatie is: Bij mij thuis in Amsterdam Slotermeer, Burg. Vening Meineszlaan 6 (gratis parkeren met blauwe schijf op zaterdag. Zondag vrij parkeren)

In deze leerzame en leuke training leer je:
– principes van lachyoga
– veel lachoefeningen om de lach op gang te brengen
– ademhalingsoefeningen
– hoe zet je een programma op voor een groep mensen
– hoe zet je een lachclub op
De kosten voor deze training bedragen 250,- euro exclusief 21% BTW

Na deze training ontvang je een certificaat voor lachyoga begeleider en ben je gecertificeerd om zelf een lachclub op te zetten.

In 2005 heeft Maarten Vos in België de training tot lachyoga-begeleider gevolgd, begeleid door Dr. Madan Kataria uit India. In mei 2009 heeft hij de training tot lachyogatrainer gevolgd in Zwitserland. In 2007 en 2008 heeft hij trainingen lachcoaching gevolgd bij Annette Goodheart. In april 2022 is zijn boek: De kracht van je lach uitgekomen:https://www.uitgeverijkompas.nl/product/de-kracht-van-je-lach/

Maarten heeft deze training al 19 x met veel succes gegeven: Enkele reacties van deelnemers:
..Wat ben je goed in het omgaan met de emoties van anderen. Je geeft handvatten hiermee om te gaan en dan is er nog je klaterende lach…
..Het lachen is een krachtig middel om mijn emoties ruimte te geven. Door deze training ben ik meer gaan accepteren wie ik ben.
..ik vind dat je erg intuïtief werkt en goed aanvoelt wat de groep en een ieder nodig heeft..
..ik merk dat ik al veel meer lach, heerlijk!!!…

Maarten is orthopedagoog en drama docent. Hij heeft in november 2006 Lachclub Amsterdam opgericht. Sinds begin corona heeft hij meer dan 145 online sessies gegeven.  Daarnaast geeft hij in bedrijven en voor particulieren lachworkshops. Maarten heeft ook veel ervaring in het geven van lachyoga aan kinderen.

Opgaven via: maartencjvos@gmail.com  of telefonisch aanmelden bij Maarten Vos    06-21642386.

,